top

Paintballen

vanaf € 18,50 pp

Paintballen staat garant voor actie, spanning, avontuur en heel veel plezier. Paintball is een perfect spel om met een vrijgezellen feest, bedrijfsfeest, familie en/of vrienden te gaan doen. Met je vrienden, familie of collega’s de strijd aangaan. Strategie en samenwerken zijn key-words waar het bij paintballen om gaat.

 

Je paintballt in de bossen van landgoed D’n Heikant. Onze Marschall legt de spelregels en veiligheidsvoorschriften uit. Je maakt je gereed voor de strijd en het spel kan beginnen.

Actie, Spanning en avontuur!!

Paintball is perfect voor een actief bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of uitje met vrienden! Onze spelleider legt je de regels uit en vervolgens ren, kruip en duik je je een weg door de bossen. Samenwerken met je team en een strategie bepalen dat is de manier om het spel te winnen. Hopelijk word je niet gezien en raak jij je tegenstanders het eerst!

Veilig paintballen

Vanwege veiligheidsoverwegingen is de minimum leeftijd om te paintballen 18 jaar. Het is echter mogelijk om met groepen in de leeftijd van 14 tot 18 jaar bij ons te paintballen met aangepaste Markers. Deze zijn afgesteld zodat ze minder hard schieten.

Prijzen

1 uur paintballen € 18,50 p.p.

  • 50 paintballen
  • gebruik paintball uitrusting
  • 1 uur speeltijd onder begeleiding van onze Marshall

2 uur paintballen vanaf € 26,50 p.p.

Je wordt ontvangen met koffie of thee met iets lekkers erbij. Tijdens het paintballen kun je gebruik maken van een volledige paintball uitrusting en je hebt 2 uur speeltijd onder begeleiding van onze Marshall.

Basic  € 26,50 p.p. (inclusief 150 paintballen)
Giant  € 38,50 p.p. (inclusief 300 paintballen)
HIT    € 49,50 p.p. (inclusief 500 paintballen)
Paintballen kan met een groep vanaf 8 spelers.

Diverse spelvarianten

Er kunnen meerdere spelvarianten gespeeld worden. De bekendste is vlag veroveren. Daarnaast is er ook nog Duel, het Presidentenspel, Team Deathmatch, Last Man Standing en meer .

Vrijgezellenfeesten!

Voor vrijgezellenfeesten of een andere gelegenheid is het mogelijk om een konijnen- Pokemonpak te huren. Ook kun je een GO-PRO camera huren die op de loop van de marker wordt gemonteerd. Je krijgt na afloop de SD kaart zodat je nog eens naar alle actie terug kan kijken.