top

Over ons

Wij zijn uw gastheer en gastvrouw Jos en Rita Vogels. Het begin van Landgoed d’n Heikant gaat terug naar 2005, op een zonnige zomerdag in juni zijn wij gestart met een middagje boerengolf, aansluitend een bbq en een gezellige borrel voor een groep van 50 personen op een klein terras achter onze schuur, toen nog paardenstallen.
Het is nu 2018 en niets lijkt meer op wat het was. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe activiteiten bijgekomen, is er flink verbouwd en zijn er schitterende terrassen aangelegd.

Gasterij d’n Heikant

In onze gezellige restaurant  is het altijd goed toeven, u voelt zich gemakkelijk thuis bij ons, lekker kletsen aan de Stamtafel of heerlijk met een drankje bij de open haard.

Wij bereiden met onze keukenbrigade onder leiding van Chef-kok Martien Verbakel het aanbod flink uit met het ons nieuwe A la carte restaurant en culinaire thema avonden. Op dinsdag – woensdag en donderdag bieden wij ook een 3 gangen Heikant menu inclusief drankjes aan voor € 32,50 pp. Wij serveren naast onze a la carte gerechten ook een 3 of 4 gangen keuze menu en voor de echte verwennerij een 7 gangen Proeverij voor € 29,50 pp, in een sfeervolle ambiance van het restaurant of op ons heerlijke terras.

De Serrekamer

Deze mooie, uit robuust hout opgetrokken vakmanschap is een heerlijke plek om te genieten.  De warme zonnestralen van het voorjaar maken dat je hier fantastisch zit. Op warme dagen geeft het weer een heerlijke verkoeling, kortom een fijne plek.

Terras

Op het grote zonnige terras, is het buitengewoon genieten van een lekker kopje koffie met appelgebak of vlaai van de plaatselijke bakker, een koud glas bier, een mooi glas wijn, bitterballen, een tapasplank en wat denkt van heerlijk lunchen of dineren.

Speel en dierenweide

Voor de kinderen is er voldoende ruimte om te spelen op de ruime speelweide; een goaltje om een balletje te trappen, een grote trampoline, een klimrekje, glijbaan en schommel, skippyballen enz.  Lou lou ons varken komt gezellig knorrend naar je toe als je haar roept.

Golfbaan Par 3  9 Holes

In 2013 verkregen de NGF kwalificatie van onze golfbaan. Dit was het moment voor ons om weer een grote stap te zetten. er werden grasgreens aangelegd en een Golfclub opgericht. Een club met een hart van vele gezellige mensen, die met veel plezier van het korte golfspel genieten. U kunt bij leren golfen, uw spel optimaliseren, spelen op de 9 holes Par 3 baan en met een gezelschap een Golfclinic doen.

Activiteiten

Bent u aan de beurt om een uitje te organiseren, ook hiermee helpen wij u graag.

 

Vele gasten hebben we al mogen ontvangen, kent u ons nog niet? U bent van harte welkom voor een hapje of een drankje, graag geven wij u alle informatie.

We hebben vele arrangementen, heeft u andere wensen dan doen wij ons best om een programma op maat voor u te verzorgen.

Graag tot ziens op onze mooie Locatie!

 

Jos en Rita Vogels