top

B & B d’n Heikant

Boerderij gastenkamer

 

In een van de mooiste kamers van de boerderij kunt u vanaf eind maart 2018 nu ook overnachten.                                                                        Logeren in een langgevelboerderij in het mooie buitengebied, wie wil dat nou niet.

Na een drukke of relaxte dag, slapen in een heerlijke boxspring met luxe beddengoed en na een goede nacht in alle rust wakker worden. De boerderijkamer is sfeervol ingericht en alle benodigde comfort is aanwezig. U kunt beschikken over Wi-Fi, een flat screen TV, koelkast, magnetron en uiteraard koffie en theefaciliteiten op de kamer. Naar wens bieden wij ontbijt op de kamer aan.

De boerderij lig op Landgoed d’n Heikant, een mooie locatie met een 9 Holes golfbaan en restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Gelegen tegen het natuurgebied “De Biezen” en de Esperloop.

De omgeving is prachtig met veel wandel- en fietsmogelijkheden en ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen op verschillende in de buurt liggende MTB routes.

Kamerprijs is € 70,00 per nacht, exclusief ontbijt.

 

Ontbijt

’s Morgens is het mogelijk om van de ontbijtservice gebruik te maken op uw kamer of het bijbehorende terras. Voor € 9,00 pp plaatsen wij de avond vooraf lekkere broodjes en in uw koelkast; jus d’Orange, kaas, vleeswaren, yoghurt met ontbijtgranen en fruit,

 

Inchecken graag tussen 14.00 uur tot 20.00 uur. Informeer ons even als u later denkt te arriveren.  Uitchecken graag voor 11:00 uur.