top

Overnachten in de Boerderij

Boerderij gastenkamer

 

In een van de mooiste kamers van de boerderij kunt u vanaf eind maart 2018 nu ook overnachten.                                                                        Logeren in een langgevelboerderij in het mooie buitengebied, wie wil dat nou niet.

Na een drukke of relaxte dag, slapen in een heerlijke boxspring met luxe beddengoed en na een goede nacht in alle rust wakker worden. De boerderijkamer is sfeervol ingericht en alle benodigde comfort is aanwezig. U kunt beschikken over Wi-Fi, een flat screen TV, koffie en theefaciliteiten op de kamer.

De boerderij lig op Landgoed d’n Heikant, een mooie locatie met een 9 Holes golfbaan en restaurant. Gelegen tegen het natuurgebied “De Biezen” en de Esperloop.

De omgeving is prachtig met veel wandel- en fietsmogelijkheden en ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen op verschillende in de buurt liggende MTB routes.

Kamerprijs is € 65,00 per nacht, exclusief ontbijt.

 

Ontbijt

’s Morgens is het mogelijk om van onze ontbijtservice gebruik te maken op uw kamer of het bijbehorende terras. U kunt er ook voor kiezen om na 10 uur te ontbijten in het restaurant of bijbehorend terras..

 

 

Inchecken graag tussen 14.00 uur tot 20.00 uur. Informeer ons even als u later denkt te arriveren.  Uitchecken graag voor 11:00 uur.